یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چند نکته در مورد پنیر


چند نکته در مورد پنیر
پنیر یکی از متداول ترین مواد غذایی مصرفی خانواده ها در وعده صبحانه است. در کنار خواص مفید و ارزشمند پنیر، سلامت ظاهری آن نیز مورد توجه قرار می گیرد. برای نگهداری از پنیر موارد زیر را رعایت کنید.
▪ برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.
▪ برای نرم کردن پنیر خشک و سفت شده، می توان آن را در دوغ خیس کرد.
▪ برخی از خانم های کدبانو معتقدند اگر پنیر را درون ماست بیندازند، بسیار لذیذ می شود، ولی برای نگهداری پنیر، هیچ چیز بهتر از آب پنیر نیست.
▪ اگر پنیر را میان پارچه ای که در سرکه انگور خیسانده اید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد گرفت و مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
▪ پنیری را که کپک زده است دور نریزید، بلکه درون ظرف دردار حاوی پنیر کپک زده، چند حبه قند بیندازید، سپس در ظرف را بگذارید. کپک ها از پنیر جدا شده به سراغ قند می روند و شما به راحتی می توانید از پنیر استفاده کنید.
▪ قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید. ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و مانند کره بریده خواهد شد.
▪ اگر محصولات لبنی نظیر پنیر و کره در کاغذ آلومینیومی بسته بندی شوند، تا مدت ۸ ماه در فریزر قابل نگهداری خواهند بود.
پنیر برای دردهای روده ای و بیماری های کبدی مفید می باشد.
منبع : سایت لینکستان


همچنین مشاهده کنید