جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سبزیهای شور
نگهداری سبزیها به وسیله شور كردن آنها با روش زیر انجام میگیرد:
▪ نمك سود كردن
▪ قرار دادن در آب نمك
▪ پاستوریزه كردن
▪ انجماد.
اسیدهای آلی همراه با نمك طعام نگاهدارندههائی هستند كه در مورد تمام سبزیهای شور مورد استفاده قرار میگیرند در فراوردههای شور و تخمیر شده بهطور طبیعی اسید لاكتیك ایجاد میشود. اسید استیك را به صورت سركه اضافه میكنند. سایر نگاهدارندهها مانند بنزووات سدیم، سوربات پتاسیم و ایندریدسولفورو ممكن است به فراوردههای نهائی اضافه شوند.
سبزیهائی كه بهطور معمول شور میشوند شامل خیار، كلم، زیتون و فلفل، هویج، گل كلم، گوجهفرنگی و پیاز میباشند. در زمان نمك سود كردن یا قرار دادن سبزی در آب نمك ممكن است بسته به میزان غلظت نمك مورد استفاده تخمیر لاكتیك ایجاد گردد، یا نشود. میزان نمك اضافه شده بسیار متغیر است و بستگی به این دارد كه تا چه حد میزان نرم شدن فراورده نهائی مورد نظر است. از نرم شدن بیش از حد خیار شور میتوان با تنظیم غلظت نمك به میزانی كه جلوگیری از فعالیت آنزیمهای تجزیه كننده پكتین مینماید جلوگیری كرد. چنانچه میزان حرارت و رطوبت در زمان نگهداری فراورده زیاد (۲۱درجه سانتیگراد و ۷۰درصد رطوبت) باشد این میكروارگانیزمها افزایش مییابند.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش یسنا پلیس قوه قضاییه فضای مجازی معلم زلزله سلامت
قیمت خودرو تورم سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب طب سنتی کبد چرب فشار خون بیماری قلبی