سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
کنسرو
موادغذائی كنسرو شده كه بدون تورم قوطی فاسد و ترش میشوند در كلیه موارد پس از فرایند بهطور كافی خنك نشدهاند. پس از فرایند حرارتی قوطیهای كنسرو معمولا به وسیله آب خنك میشوند، در این مرحله امكان نفوذ آب از طریق درزهای قوطی بر اثر شوك ناگهانی خنك كردن موجود است.
در چنین مواقعی كمی از آب مخصوص خنك كردن قوطی وارد آن میشود. در نتیجه آب مورد مصرف باید دارای كیفیت بهتری نیست به آب آشامیدنی بوده، تعداد باكتریهای موجود در آن نباید از ۱۰۰عدد در هر میلیلیتر بیشتر باشد تا امكان آلودگی پس از فرایند فراورده به حداقل كاهش یابد. آلودگیهای پس از فرایند اغلب شامل میكروارگانیزمهای فلاوباكتریوم، كوكسیها و سایر باكتریهای غیر اسپورزا است. روشهای آزمایش غذاهای كنسرو شده شبیه به غذاهای مشابه غیر كنسرو شده است. علاوه بر آن آزمایشهای سترون بودن در مورد قوطیهای كنسرو، قبل و پس از نگهداری آنها نیز در انبار باید انجام گیرد. شمارش مستقیم میكروسكوپی بسیار بالا همراه با عدم وجود میكروارگانیزمهای زنده، نشان دهنده احتمال فساد فراورده قبل از كنسرو كردن آن است.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران خلیج فارس دولت مجلس شورای اسلامی مجلس روز معلم شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
فضای مجازی تهران پایتخت شهرداری تهران هواشناسی سیل شورای شهر شورای شهر تهران سلامت قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو بانک مرکزی ارز قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو قیمت طلا مسکن سایپا
مقام معظم رهبری تلویزیون فیلم سریال رسانه سینمای ایران تئاتر موسیقی رسانه ملی سینما سریال پایتخت کتاب
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول فناوری اپل تبلیغات گوگل روزنامه آیفون سامسونگ
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر دیابت سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه