یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مصرف گردو و کاهش بیماری قلبی


مصرف گردو و کاهش بیماری قلبی
خوردن كمی گردو در روز به كاهش احتمال بیماری قلبی كمك می‌كند. بیماری قلبی به تنوعی از مشكلات كه عروق خونی و عضلات قلب را تحت تاثیر قرار می‌دهند ، گفته می‌شود.
این بیماری‌ها شامل فشار خون بالا و بیماری عروق كرونر هستند و به میزان قابل توجهی احتمال حمله قلبی و یا سكته مغزی را افزایش می‌دهند.
با افزودن چند گردو به رژیم غذایی روزانه می‌توان از خطر بیماری قلبی كاست.
به نظر می‌رسد گردو از اكسیداسیون چربی‌ها در خون می‌كاهد. اكسیداسیون چربی‌ها در جریان خون به سلامت فرد آسیب می‌زند و منجر به آترواسكلروزیس می‌شود.
نتیجه این كه گرچه رژیم حاوی گردو سرشار از چربی‌های اشباع نشده است و تصور می‌شود اكسیداسیون خون را افزایش می‌دهد ، چنین اتفاقی نمی‌افتد.
در واقع نتیجه بر عكس است مبنی بر این كه رژیم حاوی گردو اكسیداسیون لیپیدهای خون را كاهش می‌دهد.
منبع : آموزش کشاورزی سبز ایران


همچنین مشاهده کنید