یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شناسائی عوامل بیماری‌زا در صنایع غذائی


شناسائی عوامل بیماری‌زا در صنایع غذائی با استفاده از بارکدهای رنگی
روش جدید شناسائی همزمان چندین عامل بیماری‌زا با استفاده از ناتو بارکدهای فلوروسنت به‌گونه‌ای است که عوامل بیماری‌زا تحت نور فرابنفش به‌صورت ترکیبی از رنگ‌های مختلف دیده می‌شود که هر کدام از آنها توسط یک اسکنر شناسائی و خوانده می‌شود. این روش در مقایسه با روش‌های دیگر راحت‌تر و ارزان‌تر است.
منبع : نشریه بهکام


همچنین مشاهده کنید