دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال جدید شماره ۵۵، دی ۱۳۸۴


▪ به یاد استاد / یادداشت سردبیر : فرحناز سمیعی : ص۲
▪ دیدار با وزیر صنایع : ص۴
▪ سهم کم ایران : کیان جعفری : ص۵
▪ بارکد ضرورت انکارناپذیر صنایع امروز : مهرداد ایزدی : ص۶
▪ بیمه و WTO : ص۸
▪ مدیریت ریسک : ص۱۰
▪ در گفت و گو با شرکت BVQI مطرح شد : استانداردها فقط ابزار هستند عامل انسانی تعیین کننده است : ص۱۲
▪ رئیس دفتر بهبود تغذیه : گفتگو : میترا افشار : ص۱۴
▪ نمایشگاه های فرانسه و آلمان : ص۱۶
▪ صنعت غذا و نوشیدنی اتحادیه ی اروپا در آمارها : ص۱۸
▪ IQF شیوه برتر در انجماد سبزی ها : ص۲۰
▪ ادویه ها : رعنا ابراهیمی : ص۲۲
▪ خواندنی ها : معصومه سمنانی : ص۲۴
▪ امولسیفایرها : ص۲۵
▪ فراوری سویا : دکتر عفت جعفری : ص۲۶
▪ ازگیل : الف . امیردیوانی : ص۲۷
▪ تغذیه نوجوانان : ص۲۸
▪ تنقلات : ص۲۹
▪ انبه : علی میلانی بناب : ص۳۰
▪ کنجد : مریم طاهانژاد : ص۳۲
▪ غذای ملل : الهام فرشچی : ص۳۴
▪ ایدز : فقط بگوئید نه : دکتر حکمت راجی : ص۳۶
▪ فشار عصبی : کارین میرزایان : ص۴۰
▪ برنامه جهانی غذا ۴۰ سال مبارزه بر علیه گرسنگی : رضا شفیعی خادم : ص۴۲
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید