یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال دوم شماره ۱۲، آبان ۱۳۸۰


▪ قد و قواره صنعت غذا،از آن چه بود، مرتفع تر شد! : صص۴-۵
▪ دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی تکرار حرف های گذشته : صص۶-۱۰
▪ موفقیت شرکت کشاورزی سیرجان بنیاد در احداث باغ های پسته و توسعه صادرات : صص۱۸-۲۰
▪ هشدار بهداشتی و کنترل کیفیت محصولات غذایی : صص۲۵-۲۹
▪ هشدارهای بهداشتی : صص۳۰-۳۱
▪ گشت و گذاری در اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی ، همراه مدیرکل! : صص۳۳-۳۵
▪ استاندارد اجباری کنسرو ماهی آزاد پرورشی در روغن : صص۳۹-۴۰
▪ استفاد از پیشرفته ترین تکتولوژی ها در خطوط تولیدی نوشابه سازی «زمزم تهران» : صص۴۱-۴۲
▪ با روش « مک دونالد» تهیه غذا همان اندازه وقت می گیرد که خوردن آن! : برگردان:سپیده موسوی : صص۴۴-۴۶
▪ پای صحبت قدیمی ها، حسرت روزگار ارزانی و آسوده خاطری! : مصطفی موسوی : صص۵۱
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید