دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۵۰، مرداد ۱۳۸۴


▪ دهکده ی جهانی ، آب میوه ی ایراینی : ص۳
▪ رویداد بزرگ صنعت نوشیدنی : ص۴
▪ جنگ خونین انار و دندان : ص۷
▪ خواص تغذیه ای انار : ص۸
▪ آب انار از سنت تا صنعت : ص۱۰
▪ بازارهای جهانی به کیفیت می اندیشند : ص۱۲
▪ مدیریت برتر ، ضایعات کمتر : ص۱۳
▪ آب میوه ی شفاف : ص۱۴
▪ روشهای مافیایی ، سبب گرانی میوه : ص۱۶
▪ شادابی ، طراوت و نشاط با آب میوه : ص۱۸
▪ محبوب ترین ، پر مصرف ترین آب میوه جهان پرتقال : ص۲۱
▪ چهل نکته برای سالم و شاداب ماندن : ص۲۴
▪ آب میوه ی خنک خنک : ص۲۶
▪ جهانی شدن یا جهانی سازی : دکتر فریبرز رئیس دانا : ص۲۷
▪ منافع پیوستن به WTO : ص۲۸
▪ HACCP چیست ؟ از چه زمانی مطرح شد ؟ چه مزیت هایی دارد ؟ : ص۳۰
▪ پروتئین های آب پنیر : ص۳۳
▪ پروبیوتیک ، برای زندگی : مسعود مظاهری نسب : ص۳۶
▪ کیندال کیندال : ص۳۹
▪ خواندنی های تغذیه ای جهان : ص۴۲
▪ تخم کتان : ص۴۵
▪ صبر زرد ، مکمل زیبایی و طراوت پوست : ص۴۸
▪ حفاظت از پوست و مو : ص۵۰
▪ گزنه ، گیاهی معجزه گر : ص۵۱
▪ بانک اطلاعات و فرم اشتراک : ص۵۲
▪ نمایشگاه‌های تهران در سال ۸۴ : ص۵۳
▪ It was Going on in Agrofood ۲۰۰۵ overning Foreign Investment in Iran ? & Rules & Regulation G : ص۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید