یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۹۸، بهمن‌ماه ۱۳۸۵


▪ یادداشت سردبیر: ص ۲
▪ بحران در غذا: ص ۲
▪ چالش‌های صنعت شیر: ص ۴
▪ مدیریت واحد: ص ۸
▪ تقدیر از پیشكسوتان صنعت مازندران: ص ۱۰
▪ نمایشگاه دائمی بسته بندی ، انجمن ماشین آلات: ص ۱۱
▪ Fivims چیست ؟ از سوی دفتر بهبود تغذیه: ص ۱۲
▪ تعاون و صنعت غذا: ص ۱۴
▪ نمایشگاه محصولات گیاهی: ص ۱۶
▪ اجلاس بین المللی ماكیان ، تشكیل كمیته كدكس: ص ۱۷
▪ همایش چاقی در شیراز: ص ۱۸
▪ بیوتكنولوژی: ص ۲۰
▪ نانوتكنولوژی: ص ۲۲
▪ اصول غنی سازی: ص ۲۴
▪ عضو هیات مدیره اتاق ایران و كانادا: ص ۲۶
▪ مدیرعامل انجمن ملی زنان مدیر كارآفرین: ص ۲۸
▪ كارشناس D.G.R.C.L.S: ص ۳۰
▪ خواندنی های جهان غذا: ص ۳۲
▪ بسته بندی (۳): ص ۳۴
▪ قند پارسی: ص ۳۵
▪ ماشین آلات: ص ۳۶
▪ وایكینگ ها در ایران: ص ۳۸
▪ نمك: ص ۴۰
▪ برابری جنسیتی و هدف‌های توسعه: ص ۴۲
▪ برنامه جهانی غذا: ص ۴۴
▪ ایدز: ص ۴۵
▪ عملكرد بانك كشاورزی: ص ۴۶
▪ اخبار استان قزوین: ص ۵۳
▪ Behkam Reports in brief: ص ۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.behkammag.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید