یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۶۲، مرداد ۱۳۸۵


▪ یادداشت سردبیر: فرحناز سمیعی: ص ۲
▪ میزگرد استاندارد: ص ۳
▪ صنایع شیر: ص ۶
▪ معاون سازمان صنایع كوچك: فاطمه مهرموحد: ص ۸
▪ رئیس بخش تجاری سفارت ایتالیا: ص ۹
▪ دوسلدورف: ص ۹
▪ یك پژوهشگر:الهام دوخه: ص ۱۲
▪ مسئول هماهنگی فراكسیون غذا: مریم نریمانی ص ۱۲
▪ دبیر و رئیس انجمن نمك تصفیه ایران: لیلا آبار ص ۱۳
▪ یك تولید كننده روغن: ص ۱۶
▪ رئیس سیلوی تهران: ص ۱۸
▪ رایزن گرجستان: ص ۲۰
▪ معاون فنی وزارت كشاورزی هلند: گلناز به گو: ص ۲۱
▪روز صنعت و معدن: سپیده ذوقی، سحر ارزنده: ص ۲۲
▪ همایش در انستیتو پاستور: لیلا عزالدین: ص ۲۳
▪ شیرخشك: سمیرا مصدق: ص ۲۴
▪ بوفه مدارس مریم مرتضوی نسب: ص ۲۶
▪ جلسه كدكس ایران: ص ۲۸
▪ اتاق بازرگانی:مرضیه فراهانی: ص۲۹
▪ دانشگاه: آرپا خچومیان،‌ نجوا طایفه: ص ۳۰
▪ شیرینی و شكلات: معصومه سمنانی: ص ۳۳
▪ دنیاس اسنك‌ها: ص ۳۹
▪ شیمی مواد غذایی: مهندس كامران دانشمند: ص ۴۰
▪ استاندارد صنعت: دكتر نیره پیروزبخت: ص ۴۲
▪ مراجع قیمت گذاری: مهرداد ایزدی: ص ۴۴
▪ ایبا: ص ۴۵
▪ نمایشگاه‌ها: سیال: ص ۴۶
▪ معرفی مدیر: ص ۴۶
▪ بازیافت: ص ۴۷
▪ Behkams News in brief : ص ۴۷
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید