دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۱۲۰، اردیبهشت ۱۳۸۸


▪ سرمقاله: ص ۲
▪ رقابت، مهمترین عامل حرکت در صنعت غذایی است: ص ۳
▪ علامت‌ها هشدار می‌دهند: آیا مسئولین توجه می‌کنند؟: ص ۱۱
▪ ۲۵% از مراکز عرضه مواد غذایی، غیر بهداشتی است؟: ص ۱۴
▪ ۷۲% از استانداردهای اجباری کشور به صنایع غذایی اختصاص دارد: ص ۱۷
▪ ده قانون طلایی سازمان جهانی بهداشت: ص ۲۰
▪ فعالیت‌های سازمان دامپزشکی در تامین بهداشت فرآورده‌های خام گوشتی: ص ۲۲
▪ آشپزخانه‌های زیرزمینی: ص ۲۴
▪ سلامتی ما در گرو دور کردن آلودگی‌هاست: ص ۲۶
▪ اجرای طرح استفاده از تخم مرغ پاستوریزه: ص ۲۹
▪ ایران آگروفود ۲۰۰۹: ص ۴۲
▪ در اولین کنگره بهداشت مواد غذایی عنوان شد: تاکید بر نقش دامپزشکان: ص ۴۴
▪ هدف اصلی کنگره بالا بردن سطح بهداشت دایمی غذاست: ص ۴۶
▪ تلافی ذائقه و فناوری: ص ۴۹
▪ پرونده: صنایع شوینده در مسیری پرتلاطم: ص ۵۱
▪ گزارش: مصرف افسار گسیخته لوازم آرایشی: ص ۵۶
ماهنامه بهکام
تخصصی صنایع غذایی ایران
صاحب امتیاز: مؤسسه فرهنگی هنری سرواد
مدیر مسئول: ناهید ایمانی تهرانی
تلفن: ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار: ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
نشانی: خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
صندوق پستی: ۷۶۷-۱۴۳۹۵
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید