یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال سوم شماره ۲۰، بهمن ۱۳۸۱


▪ کار باید کرد... رنج باید برد... : علیرضا میرزاخانی : ص۲
▪ زمان در انتظار هیچ کس نمی ماند : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ اخبار صنعت غذا : ص۴
▪ گزارش ویژه : ص۱۱
▪ کافه گردی را از شوکا شروع کردیم : فرحناز سمیعی : ص۲۵
▪ نگاهی به صنعت نوشابه سازی و آب معدنی : مهندس محمود عبدموسوی ؛ مهندس مجید اکبری : ص۲۶
▪ نوشابه, چالشها و آینده : مهندس علی اصغر یوسف بیک : ص۲۸
▪ جمعیت حمایت از تغذیه ایران, رقیب جدید وزارت بهداشت : دکتر علیرضا شریفی : ص۳۰
▪ پارادایم جدید جهانی : محمد حسین ادیب : ص۳۲
▪ صنعت نوپای کنسانتره را دریابیم : گفت و گو: فرحناز سمیعی : ص۳۴
▪ شاخص توانمندی یک کشور, بلندای قد کودکانش است نه ارتفاع برج ها و آسمان خراش هایش : گفت و گو: فرحناز سمیعی : ص۳۶
▪ کره و مارگارین دو ماده غذایی متفاوت : مهندس محمد شبنم : ص۳۹
▪ ویژگی های تغذیه ای چربی های جامد با پایه پالم : برگردان:لعبت کشکولی ؛ سارا اسکوئی : ص۴۰
▪ خوراکی ها با چاشنی خوشمزه تر هستند : گفت و گو: ماندانا حسینی زاده : ص۴۲
▪ تندرستی با گیاهان: مغزگردو : دکتر عبدالله پورعبدالله : ص۴۳
▪ پروتئین ها : دکتر فرهاد علی محمد اسفندیاری : ص۴۴
▪ بوتولینوم (Botulinum toxin) توکسین و کاربردهای آن در کلینیک های درمانی : برگردان:مژگان شعرباف : ص۴۶
▪ انگلیسی : ص۴۷
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید