دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال اول شماره ۷، اسفند ۱۳۷۹


▪ سرمقاله : صص۴-۵
▪ خوراک پهلوانان در عصر شاهنامه : صص۶-۹
▪ منوی سرآشپز : صص۱۰-۱۲
▪ خبرها و گزارش های کوتاه صنعت غذا : صص۱۴-۲۰
▪ تحولات صنایع غذایی کشور : صص۲۲-۲۴
▪ غالب بودن نگرش تجاری، مهم ترین مانع پویایی صنعت و تولید : ص۲۵
▪ نگاهی به وضعیت تولید گوشت مرغ و تخم مرغ : صص۲۶-۲۷
▪ سوء تغذیه کودکان : صص۲۸-۲۹
▪ زبان ماست پرچرب : ص۳۰
▪ پنیر، سلطان سفره صبحانه : صص۳۴-۳۵
▪ طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی آن : صص۳۶-۳۸
▪ بسته بندی کالا در مرحله توزیع و تحویل به مشتری : صص۴۰-۴۱
▪ هشدارهای بهداشتی : صص۴۴-۴۵
▪ درباره بیماری «جنون گاوی» : صص۴۸-۴۹
▪ تافی را با آب نبات و یا شکلات عوضی نگیرید : صص۵۲-۵۳
▪ منابع تولید کننده اطلاعات در صنعت غذا : صص۵۶-۵۹
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)