دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال اول شماره ۹، تیر ۱۳۸۰


▪ شنیدن کی بود... مانند دیدن و چشیدن! : مسعود مهاجر : صص۴-۵
▪ هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی: رقابت فشرده برای گرفتن سهم درباره بازار داخلی : صص۶-۱۰
▪ تحولات صنعت غذا : صص۱۲-۱۶
▪ سازمان ها و شرکت های موفق در آینده، آنهایی هستند که نیروهای «نوآور» داشته باشند : صص۱۸-۲۲
▪ پیشنهاد چای «احمد» و «لیپتون» برای انتقال فن آوری تولید چای به ایران : صص۲۴-۲۵
▪ آخرین فن آوری ها در صنعت نوشابه سازی : صص۲۶-۲۷
▪ سیب، این میوه اغواگر! : سپیده موسوی : صص۲۸-۳۰
▪ استاندارد اجباری آدامس : صص۳۴-۳۵
▪ ویژگی های استاندارد کنسرو رب گوجه فرنگی : ص۳۶
▪ هشدارهای بهداشتی : صص۳۸-۳۹
▪ روش های کلیدی و عمل کردی : صص۴۰-۴۱
▪ فهرست نمایشگاه های بین المللی صنعت غذا در چهار گوشه جهان : صص۴۲-۴۳
▪ شما را به ضیافت سعدی در گلستان فرامی خوانیم : سید مصطفی موسوی : صص۴۶-۴۸
▪ صنعت بسته بندی در بازارهای جهانی شانس زیادی برای درخشیدن دارد : صص۵۰-۵۱
▪ مروری بر روش های طراحی مطلوب شکل ظاهری یک بسته بندی : حسین سیمرد : صص۵۲-۵۳
▪ هفت خوان پر دردسر رسیدن از دانه کاکائو به شکلات : بهنوش بینش : صص۵۴-۵۶
▪ Iran Projected to Produce ۱۰۰۰۰ Tons of Prawns in ۲۰۰۱ : صص۷۰-۷۱
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید