دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
بهکام - سال اول شماره ۹، تیر ۱۳۸۰
▪ شنیدن کی بود... مانند دیدن و چشیدن! : مسعود مهاجر : صص۴-۵
▪ هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی: رقابت فشرده برای گرفتن سهم درباره بازار داخلی : صص۶-۱۰
▪ تحولات صنعت غذا : صص۱۲-۱۶
▪ سازمان ها و شرکت های موفق در آینده، آنهایی هستند که نیروهای «نوآور» داشته باشند : صص۱۸-۲۲
▪ پیشنهاد چای «احمد» و «لیپتون» برای انتقال فن آوری تولید چای به ایران : صص۲۴-۲۵
▪ آخرین فن آوری ها در صنعت نوشابه سازی : صص۲۶-۲۷
▪ سیب، این میوه اغواگر! : سپیده موسوی : صص۲۸-۳۰
▪ استاندارد اجباری آدامس : صص۳۴-۳۵
▪ ویژگی های استاندارد کنسرو رب گوجه فرنگی : ص۳۶
▪ هشدارهای بهداشتی : صص۳۸-۳۹
▪ روش های کلیدی و عمل کردی : صص۴۰-۴۱
▪ فهرست نمایشگاه های بین المللی صنعت غذا در چهار گوشه جهان : صص۴۲-۴۳
▪ شما را به ضیافت سعدی در گلستان فرامی خوانیم : سید مصطفی موسوی : صص۴۶-۴۸
▪ صنعت بسته بندی در بازارهای جهانی شانس زیادی برای درخشیدن دارد : صص۵۰-۵۱
▪ مروری بر روش های طراحی مطلوب شکل ظاهری یک بسته بندی : حسین سیمرد : صص۵۲-۵۳
▪ هفت خوان پر دردسر رسیدن از دانه کاکائو به شکلات : بهنوش بینش : صص۵۴-۵۶
▪ Iran Projected to Produce ۱۰۰۰۰ Tons of Prawns in ۲۰۰۱ : صص۷۰-۷۱
▪ هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی: رقابت فشرده برای گرفتن سهم درباره بازار داخلی : صص۶-۱۰
▪ تحولات صنعت غذا : صص۱۲-۱۶
▪ سازمان ها و شرکت های موفق در آینده، آنهایی هستند که نیروهای «نوآور» داشته باشند : صص۱۸-۲۲
▪ پیشنهاد چای «احمد» و «لیپتون» برای انتقال فن آوری تولید چای به ایران : صص۲۴-۲۵
▪ آخرین فن آوری ها در صنعت نوشابه سازی : صص۲۶-۲۷
▪ سیب، این میوه اغواگر! : سپیده موسوی : صص۲۸-۳۰
▪ استاندارد اجباری آدامس : صص۳۴-۳۵
▪ ویژگی های استاندارد کنسرو رب گوجه فرنگی : ص۳۶
▪ هشدارهای بهداشتی : صص۳۸-۳۹
▪ روش های کلیدی و عمل کردی : صص۴۰-۴۱
▪ فهرست نمایشگاه های بین المللی صنعت غذا در چهار گوشه جهان : صص۴۲-۴۳
▪ شما را به ضیافت سعدی در گلستان فرامی خوانیم : سید مصطفی موسوی : صص۴۶-۴۸
▪ صنعت بسته بندی در بازارهای جهانی شانس زیادی برای درخشیدن دارد : صص۵۰-۵۱
▪ مروری بر روش های طراحی مطلوب شکل ظاهری یک بسته بندی : حسین سیمرد : صص۵۲-۵۳
▪ هفت خوان پر دردسر رسیدن از دانه کاکائو به شکلات : بهنوش بینش : صص۵۴-۵۶
▪ Iran Projected to Produce ۱۰۰۰۰ Tons of Prawns in ۲۰۰۱ : صص۷۰-۷۱
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت شورای نگهبان دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران رئیسی بودجه
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت پلیس فضای مجازی قتل سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو مالیات دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن تورم سایپا
سریال پایتخت تلویزیون تئاتر سریال سینمای ایران فیلم موسیقی کتاب بازیگر سینما
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
استقلال پرسپولیس فوتبال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی سپاهان تراکتور جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری ناسا بنیاد ملی نخبگان
مواد غذایی سرطان خواب دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی بارداری مالاریا هندوانه