شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال سوم شماره ۱۵، شهریور ۱۳۸۱


▪ سرمقاله : علیرضا میرزاخانی : ص۲
▪ راز کاغذهای شکلات : محمد سید اخلاقی : ص۳
▪ اخبار صنعت غذا : صص۴-۸
▪ اخبار صنعت غذا : صص۴-۸
▪ گزارش ویژه شکلات : صص۹-۲۱
▪ گوناگون: پرتقال / تندرستی با گیاهان / نوشابه رژیمی / همبرگر .... / اسانس مرکبات : صص۲۲-۲۸
▪ علمی: جوش شیرین / ید مکمل ... / شیر مادر، مائده آسمانی / ایدز و شمارش معکوس / درباره رنگدانه / تخم مرغ غذای کامل / زرده نارنجی / سرطان و تغذیه : صص۲۹-۳۹
▪ صنایع: بسته بندی و اهمیت آن / صنعت رب : صص۴۰-۴۳
▪ سفره ماه : صص۴۴-۴۵
▪ بانوان : ص۴۶
▪ اخبار انگلیسی : صص۴۷-۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید