دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال سوم شماره ۲۳، اردیبهشت ۱۳۸۲


▪ چگونه تداوم حیات جامعه را تضمین کنیم : علیرضا میرزاخانی : ص۲
▪ باور زنان اساس توسعه جامعه است : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ هراس : ص۴
▪ اخبار صنعت غذا : ص۵
▪ نقش غذا و تغذیه : ص۹
▪ گزارش ویژه : گزارش: لعبت کشکولی , نغمه رضوان : ص۱۱
▪ تندرستی با گیاهان: تره ایرانی : دکتر عبدالله پورعبدالله : ص۱۷
▪ شیر و بهداشت آن : گفت و گو: ماندانا حسینی زاده : ص۱۸
▪ روغن پالم : برگردان:لعبت کشکولی ؛ سارا اسکوئی : ص۱۹
▪ دیابت : گزارش: علنا فردین : ص۲۱
▪ سلامت غذا : گزارش: سارا اسکوئی : ص۲۳
▪ خواص تغذیه ای کره : ص۲۴
▪ میادین میوه و تره بار : گفت و گو: نغمه رضوان : ص۲۶
▪ امواج ما فوق صوت : برگردان:سارا اسکوئی : ص۲۷
▪ تولید و تولید کننده : گفت و گو: نغمه رضوان : ص۲۹
▪ بررسی امکان استفاده از پودر آب پنیر جهت حذف مصرف جوش شیرین در عمل آوری نان : تهیه و تنظیم: محمدسعید صبرآیین : ص۳۰
▪ انگلیسی : ص۳۲
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید