یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۹۶، آذر ۱۳۸۵


▪ فراخوان سردبیر: ص ۲
▪ دبیر كل كانون : تصمیم گیری پشت درهای بسته: ص ۳
▪ مدیر كل صنایع غیر فلزی: ص ۶
▪ نمایشگاه شیرینی و شكلات: ص ۶
▪ مدیرعامل شیرین عسل: ص ۷
▪ رئیس ستاد برگزاری ICF: ص ۱۱
▪ نمایشگاه ۲۰۰۷ ISM: ص ۱۱
▪ روز ملی كیفیت: ص ۱۲
▪ شعبه چهر دادیاری: ص ۱۳
▪ عملكرد صادركنندگان: ص ۱۴
▪ تقدیر از پیشكسوتان: ص ۱۵
▪ از رنجی كه می بریم: ص ۱۶
▪ دبیر كل اتاق ایران و ایتالیا: ص ۱۸
▪ مدیر كل صادرات وزارت صنایع: ص ۱۹
▪ دهان بسته پسته: ص ۲۰
▪ طلای سرخ: ص ۲۱
▪ فائو و امنیت غذایی: ص ۲۲
▪ معرفی دانشگاه های صنعت غذا: ص ۲۳
▪ تغذیه در دبستان: ص ۲۴
▪ بازتاب: ص ۲۷
▪ بیمه یعنی امنیت: ص ۲۷
▪ خواندنی ها: ص ۲۸
▪ پسماند با ارزش: ص ۳۰
▪ بستنی در مقیاس كوچك و ۵ دلیل برای خوردن نان: ص ۳۱
▪ ارزش تغذیه ای غذاهای فراوری شده: ص ۳۲
▪ بیوتكنولوژی ۳۴ روان سازهای خوراكی: ص ۳۵
▪ نگه داری مواد غذایی: ص ۳۶
▪ بسته بندی ضامن كیفیت: ص ۳۷
▪ غنی سازی و فقر آهن ۳۸ خاك ، غذا ، زندگی: ص ۴۱
▪ سالسا: ص ۴۲
▪ سیال كانادا ، هفته سبز برلین و SIMA: ص ۴۳
▪ گزارش عملكرد بانك كشاورزی: ص ۴۴
▪ راه های فروش موفق: ص ۵۴
▪ Behkam Reports in brief: ص ۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید