دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۵۱، شهریور ۱۳۸۴


▪ بستنی اسطوره ای : ص۴
▪ روند تولید تا توزیع بستنی : ص۵
▪ بستنی صنعتی : ص۷
▪ ترکیبات بستنی : ص۹
▪ ساخت بستنی : ص۱۰
▪ روانشناسی بستنی : ص۱۱
▪ بستنی سنتی : ص۱۲
▪ خوردن بستنی سنتی عادت است : ص۱۴
▪ خواندنی هایی درباره بستنی : ص۱۶
▪ سرانه مصرف بستنی : ص۱۷
▪ ارزش غذایی بستنی : ص۱۸
▪ تلخ دوست داشتنی : ص۲۰
▪ مزایای تغذیه ای شکلات های تلخ : ص۲۲
▪ خواندنی های شکلات : ص۲۳
▪ کانون صنایع تولید شکلات اتحادیه ی اروپا : ص۲۴
▪ قهوه ی اسپرسو : ص۲۵
▪ آب نبات های سفت : ص۲۶
▪ قطاب ، باقلوا و پشمک : ص۲۹
▪ توصیه ای شیرین برای سلامت قلب و عروق : ص۳۰
▪ چرا شستن دست مهم است ؟ : ص۳۲
▪ سمی با قدرت کشندگی بسیار : ص۳۳
▪ روغن ؛ دوست دشمن نما : ص۳۵
▪ گفتگو با دبیر انجمن روغن کشی : ص۳۶
▪ سمینار صنعت روغن نباتی : ص۳۹
▪ فیتواسترول : ص۴۱
▪ تدبیری دیگر باید : ص۴۲
▪ بچه ها آن طور که می آموزند ، زندگی می کنند : ص۴۴
▪ رهنمودهای غذایی برای زنان ، نوزادان و کودکان : ص۴۵
▪ منافع پیوستن به WTO : ص۴۶
▪ درخششی زیبا اما خطرناک : ص۴۸
▪ خواندنی های تغذیه ای جهان : ص۵۰
▪ درخواست همکاری : ص۵۳
▪ بانک اطلاعات و فرم اشتراک : ص۵۳
▪ The fatal poison : ص۱
▪ Rules & Regulation Governing Foreign Investment in Iran (۳) : ص۲
▪ Another solution should be ... : ص۳
▪ We are far behind the world growth scale : ص۳
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید