دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
بهکام ـ شماره ۹۹، اسفندماه ۱۳۸۵
▪ صنایع غذایی و سوختگی تاریخی: ص ۲
▪ یادداشت سردبیر: فرحناز سمیعی: ص ۳
▪ بازتاب: ص ۴
▪ كنترل ضایعات با صنایع غذایی: ص ۵
▪ بحران در صنعت غذا: ص ۶
▪ اتاق تهران در آستانه تغییر: ص ۷
▪ كدكس پسته: ص ۸
▪ همایش اخلاق كسب و كار: ص ۹
▪ سبد خرید مردم: ص ۱۰
▪ معرفی دانشگاهها: ص ۱۱
▪ دكتر رجب: ص ۱۲
▪ یك مدیریت كنترل كیفیت: ص ۱۴
▪ وظایف مسئول فنی: ص ۱۵
▪ دستیار مدیرعامل: ص ۱۶
▪ آزمایشگاه های صنایع غذایی: ص ۱۷
▪ ماست: ص ۱۸
▪ اسیدهای چرب: ص ۱۹
▪ لبنه: ص ۲۰
▪ پنیرهای جدید: ص ۲۲
▪ چقدر بنزن نوشیدهایم: ص ۲۴
▪ سیال مونترال: ص ۲۵
▪ بسته بندی و رقابت پذیری: ص ۲۶
▪ فیلم های خوراكی: ص ۲۷
▪ خواندنیهای جهان غذا: ص ۲۸
▪ اثر آنتی اكسیدانها و بسته بندی: ص ۳۰
▪ معجزه فیبرها: ص ۳۲
▪ روغن زیتون: ص ۳۳
▪ فناوری نانو و صنعت غذا: ص ۳۴
▪ زنان و تغذیه: ص ۳۶
▪ بانك توسعه اسلامی: ص ۳۹
▪ گردهمایی مدیران صنایع غذایی در اتاق تهران: ص ۳۹
▪ ماءالشعیر: ص ۴۰
▪ آكریل آمید: ص ۴۲
▪ بهكام طوس: ص ۴۴
▪ اكسترودرها: ص ۴۵
▪ عملكرد بانكهای كشاورزی: ص ۴۶
▪ نمایشگاه آگروفود تهران: ص ۵۵
▪ Behkam Reports i brief : ص ۵۶
▪ یادداشت سردبیر: فرحناز سمیعی: ص ۳
▪ بازتاب: ص ۴
▪ كنترل ضایعات با صنایع غذایی: ص ۵
▪ بحران در صنعت غذا: ص ۶
▪ اتاق تهران در آستانه تغییر: ص ۷
▪ كدكس پسته: ص ۸
▪ همایش اخلاق كسب و كار: ص ۹
▪ سبد خرید مردم: ص ۱۰
▪ معرفی دانشگاهها: ص ۱۱
▪ دكتر رجب: ص ۱۲
▪ یك مدیریت كنترل كیفیت: ص ۱۴
▪ وظایف مسئول فنی: ص ۱۵
▪ دستیار مدیرعامل: ص ۱۶
▪ آزمایشگاه های صنایع غذایی: ص ۱۷
▪ ماست: ص ۱۸
▪ اسیدهای چرب: ص ۱۹
▪ لبنه: ص ۲۰
▪ پنیرهای جدید: ص ۲۲
▪ چقدر بنزن نوشیدهایم: ص ۲۴
▪ سیال مونترال: ص ۲۵
▪ بسته بندی و رقابت پذیری: ص ۲۶
▪ فیلم های خوراكی: ص ۲۷
▪ خواندنیهای جهان غذا: ص ۲۸
▪ اثر آنتی اكسیدانها و بسته بندی: ص ۳۰
▪ معجزه فیبرها: ص ۳۲
▪ روغن زیتون: ص ۳۳
▪ فناوری نانو و صنعت غذا: ص ۳۴
▪ زنان و تغذیه: ص ۳۶
▪ بانك توسعه اسلامی: ص ۳۹
▪ گردهمایی مدیران صنایع غذایی در اتاق تهران: ص ۳۹
▪ ماءالشعیر: ص ۴۰
▪ آكریل آمید: ص ۴۲
▪ بهكام طوس: ص ۴۴
▪ اكسترودرها: ص ۴۵
▪ عملكرد بانكهای كشاورزی: ص ۴۶
▪ نمایشگاه آگروفود تهران: ص ۵۵
▪ Behkam Reports i brief : ص ۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.behkammag.com
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.behkammag.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب