دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ شماره ۹۹، اسفندماه ۱۳۸۵


‌‌▪ صنایع غذایی و سوختگی تاریخی: ص ۲
▪‌‌‌ یادداشت سردبیر: فرحناز سمیعی: ص ۳
▪ بازتاب: ص ۴
▪ كنترل ضایعات با صنایع غذایی: ص ۵
▪ بحران در صنعت غذا: ص ۶
▪ اتاق تهران در آستانه تغییر: ص ۷
▪ كدكس پسته: ص ۸
▪ همایش اخلاق كسب و كار: ص ۹
▪ سبد خرید مردم: ص ۱۰
▪ معرفی دانشگاه‌ها: ص ۱۱
▪ دكتر رجب: ص ۱۲
▪ یك مدیریت كنترل كیفیت: ص ۱۴
▪ وظایف مسئول فنی: ص ۱۵
▪ دستیار مدیرعامل: ص ۱۶
▪ آزمایشگاه های صنایع غذایی: ص ۱۷
▪ ماست: ص ۱۸
▪ اسیدهای چرب: ص ۱۹
▪ لبنه: ص ۲۰
▪ پنیرهای جدید: ص ۲۲
▪ چقدر بنزن نوشیده‌ایم: ص ۲۴
▪ سیال مونترال: ص ۲۵
▪ بسته بندی و رقابت پذیری: ص ۲۶
▪ فیلم های خوراكی: ص ۲۷
▪ خواندنی‌های جهان غذا: ص ۲۸
▪ اثر آنتی اكسیدان‌ها و بسته بندی: ص ۳۰
▪ معجزه فیبرها: ص ۳۲
▪ روغن زیتون: ص ۳۳
▪ فناوری نانو و صنعت غذا: ص ۳۴
▪ زنان و تغذیه: ص ۳۶
▪ بانك توسعه اسلامی: ص ۳۹
▪ گردهمایی مدیران صنایع غذایی در اتاق تهران: ص ۳۹
▪ ماءالشعیر: ص ۴۰
▪ آكریل آمید: ص ۴۲
▪ بهكام طوس: ص ۴۴
▪ اكسترودرها: ص ۴۵
▪ عملكرد بانك‌های كشاورزی: ص ۴۶
▪ نمایشگاه آگروفود تهران: ص ۵۵
▪ Behkam Reports i brief : ص ۵۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.behkammag.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)