یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام ـ سال جدید شماره ۶۳، شهریور ۱۳۸۵


▪ یادداشت سردبیر ص ۴
▪ دبیر كل كانون ص ۵
▪ دبیر انجمن روغن نباتی: ص ۶
▪ عضو هیئت مدیره انجمن نشاسته: ص ۷
▪ قائم مقام انجمن شیرینی و شكلات: ص ۸
▪ مسئول نمایشگاه كلن: ص ۱۰
▪ دبیر انجمن‌ نان‌های حجیم: ص ۱۱
▪ مدیركل صنایع بسته‌بندی استاندارد: ص ۱۲
▪ دكتر ایرانی: ص ۱۴
▪ جشنواره ماكارونی / كنفرانس جشنواره غذا: ص ۱۵
▪ مدیر دفتر توسعه روابط صنایع كوچك: ص ۱۶
▪ مدیر انجمن دیابت / دفتر نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشكی: ص ۱۷
▪ مدیرعامل شركت سولار: ص ۱۸
▪ عملكرد بانك كشاورزی در استان یزد: ص ۲۰
▪ روز خبرنگار: ص ۲۲
▪ اخبار مرداد ماه: ص ۲۳
▪ گذری از كوچه غریبون: ص ۲۴
▪ FDA: ص ۲۶
▪ طرح تاسیس سازمان غذا و دارو: ص ۲۷
▪ كدكس غذایی: ص ۲۸
▪ تراژدی سفره‌های نو: ص ۳۰
▪ نگاهی به مقررات خوردنی و آشامیدنی: ص ۳۱
▪ موسسه تحقیقات فنی و مهندسی صنایع غذایی: ص ۳۲
▪ كتابخانه وزارت صنایع: ص ۳۳
▪ نان قدس رضوی: ص ۳۴
▪ صبحانه در اتاق تهران و نگاه بانك جهانی: ص ۳۵
▪ بیمه‌های مسئولیت: ص ۳۶
▪ اصول ضروری رقابت: ص ۳۷
▪ ارزش تغذیه‌ای شیر UHT : ص ۳۸
▪ خشك كن‌های خورشیدی: ص ۳۹
▪ رنگ‌های طبیعی: ص ۴۰
▪ جایگاه صنعت بیمه: ص ۴۱
▪ خواندنی‌های علمی: ص ۴۲
▪ HFCS: ص ۴۴
▪ زیتون: ص ۴۵
▪ Behkam,s News in brief: ص۴۷
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید