یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۳۸، مرداد ۱۳۸۳


▪ سرآغاز : ص۲
▪ یادداشت سردبیر : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ پیام شورای کارشناسی : ص۴
▪ اخبار ، نمایشگاه ... : ص۵
▪ انجمن شیرینی و شکلات : ص۱۰
▪ صنعت قند و شکر : ص۱۸
▪ غنی سازی آرد : هلنا فردین : ص۲۰
▪ آب پنیر : هدی نیکبخت : ص۲۱
▪ طعم دهنده ها : برگردان:ژانین جعفری : ص۲۲
▪ امولسیفایرها در محصولات نانوایی : معصومه سمنانی : ص۲۴
▪ تاثیرات استریلیزاسیون تشعشعی روی ارزش غذایی درشت مغذی ها (۳) : علی میلانی بناب : ص۲۷
▪ علوم و صنایع گوشت : رامین ناصحی فر ، صبا جلالی : ص۲۸
▪ مایکوتوکسین ها : رضا جعفری : ص۳۱
▪ انجماد صنعتی سبزی ها : برگردان:ژامک جعفری : ص۳۲
▪ زیتون : دکتر نسرین حاج سید جوادی : ص۳۳
▪ زعفران : ص۳۴
▪ غذای ملل : ملاحت کامیار : ص۳۶
▪ تغذیه و مو : آناهیتا جلالی : ص۴۰
▪ اکسیر جوانی : شهین عباس نژاد اورنگ : ص۴۱
▪ تغذیه در قایقرانی : پرویز امانیان : ص۴۲
▪ نوشابه های ورزشی : ص۴۳
▪ بخش انگلیسی : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید