پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال سوم شماره ۱۹، دی ۱۳۸۱


▪ فقر, سکوت, پاییز : علیرضا میرزاخانی : ص۲
▪ غذا را به سیاست آغشته نکنیم : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ اخبار صنعت غذا : ص۴
▪ گزارش ویژه : ص۹
▪ صنعت ماکارونی : ص۲۵
▪ پوست : برگردان:مژگان شعرباف : ص۲۷
▪ نقش چربی ها در تغذیه : دکتر فرهاد علی محمد اسفندیاری : ص۲۸
▪ برنامه غذایی دوران بارداری : هلنا فردین : ص۳۰
▪ ارزش مغزها : آزاده توکلی : ص۳۲
▪ تندرستی با گیاهان: کدو : دکتر عبدالله پورعبدالله : ص۳۵
▪ میزگرد: کدام بهتر است نظارت واقعی یا جنجال دروغین : فرحناز سمیعی : ص۳۶
▪ GMOs چیست؟ : برگردان:لعبت کشکولی ؛ سارا اسکوئی : ص۴۰
▪ آب درمانی : گفت و گو: لعبت کشکولی : ص۴۲
▪ گیاهخواری : ص۴۴
▪ آلرژی : ص۴۵
▪ نمایشگاه آنوگا : ص۴۶
▪ انگلیسی : ص۴۷
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)