یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال سوم شماره ۲۷، شهریور ۱۳۸۲


▪ حلقه وصل : ص۲
▪ بهکام انتخاب اتاق بازرگانی ایران و آلمان : ص۳
▪ اخبار داخلی، اینترنتی، گزارش : ص۴
▪ صنعت غذا در جهان : تهیه و تنظیم: پرویز امانیان : ص۱۲
▪ قوانین خوراکی ها و... : ص۱۳
▪ برنامه چهارم و اولویت ها : زینب میرزایی : ص۱۴
▪ نمایشگاه تخصصی جایگاه افراد متخصص است : گفت و گو: فرمهر صدقی : ص۱۶
▪ صنعت مرغداری : گفت و گو: فرمهر صدقی : ص۱۸
▪ بهداشت و سلامت : تنظیم: مرجان توحیدی : ص۲۰
▪ تبلیغات... : تهیه و تنظیم: زینب میرزایی : ص۲۱
▪ چاقی : گفت و گو: سونیا علاءالدینی : ص۲۳
▪ نوشابه های ورزشی : تهیه و تنظیم: پرویز امانیان : ص۲۴
▪ قارچ : برگردان:الف.امیر دیوانی : ص۲۶
▪ غذای ملل : ملاحت کامیار : ص۲۸
▪ میزگرد کنسانتره : گرداننده: فرحناز سمیعی : ص۳۰
▪ نان و... : گفت و گو: مرجان توحیدی : ص۳۳
▪ جنگ یا مهمانی : هانا ناصرزاده : ص۳۶
▪ خواندنی ها : تهیه و تنظیم: هلنا فردین : ص۳۸
▪ انگلیسی : ص۴۶
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید