پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال جدید شماره ۵۹، اردیبهشت ۱۳۸۵


▪ سرآغاز : ص۲
▪ یادداشت : ص۳
▪ دبیر کل کانون : ص۷
▪ نماینده کانون در فراکسیون : ص۷
▪ دبیر انجمن کنسانتره : ص۸
▪ دبیر انجمن صنفی صنایع روغن : مریم آذری : ص۹
▪ دبیر انجمن سویا : ص۱۰
▪ عضو هیئت مدیره ی انجمن متخصصین : ص۱۲
▪ آگروفود ۸۵ ، جترو ، کنگرهٔ شانزدهم : ص۱۳
▪ هفته سلامت : شمسی خسروی : ص۱۴
▪ روز جهانی آب : ص۱۶
▪ گزارش قارچ : ص۱۸
▪ چند نظر : مریم نریمانی : ص۲۰
▪ شهرک های صنعتی : فاطمه مهر موحد : ص۲۲
▪ نمایشگاه ها : سپیده جوشقانی : ص۲۵
▪ جهان غذا : معصومه سمنانی : ص۲۷
▪ روغن نارگیل : سمیرا مصدق : ص۲۸
▪ شتر مرغ : ص۳۰
▪ روغن زیتون : ص۳۲
▪ لرد سویا : ص۳۴
▪ میکروبیولوژیست ها : آرپا خچومیان : ص۳۵
▪ کافئین : معصومه سمنانی : ص۳۶
▪ بابونه : علی میلانی بناب : ص۳۹
▪ بیمه : ص۴۰
▪ کایزن : مهرداد ایزدی : ص۴۳
▪ چاقی : ص۴۴
▪ ایدز : دکتر حکمت راجی : ص۴۶
▪ Brief Reports : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)