یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - شماره ۳۷، تیر ۱۳۸۳


▪ سرآغاز : ص۲
▪ یادداشت سردبیر : فرحناز سمیعی : ص۳
▪ اخبار : ص۴
▪ آگروفود : ص۶
▪ انجمن شیرینی و شکلات : ص۹
▪ FAO/W HO : ص۱۷
▪ ارزشیابی : رامین ناصحی فر : ص۱۸
▪ فرهنگ سازی : الهه حیدری : ص۱۹
▪ تبلیغات : زهره فرزاد پور : ص۲۰
▪ کمپرسورهای آبی : حامد رضایی ملک : ص۲۲
▪ آب پنیر : ص۲۴
▪ اتا یعنی ... : نسترن رحیمی : ص۲۵
▪ IFFA : ص۲۶
▪ مخاطرات : شراره انصار : ص۲۷
▪ استرلیزاسیون : علی میلانی بناب : ص۲۸
▪ مایکوتوکسین : رضا جعفری : ص۲۹
▪ زلزله و ... : ص۳۰
▪ کیترینگ : ص۳۲
▪ تغذیه : ص۳۴
▪ بهداشت آشپزخانه : ص۳۸
▪ غدای ملل : ملاحت کامیار : ص۴۰
▪ تغذیه در شنا : پرویز امانیان : ص۴۴
▪ نمایشگاه ها : ص۴۶
▪ بخش انگلیسی : ص۴۸
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید