دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کَره آجیلی، خوشمزه و مفید
اغلب ما تنها به خوردن یک نوع کره عادت داریم و آن کرهای است که از شیر به دست میآید و متداولترین خوردنی برای صبحانه است.
اما انواع دیگری از کره وجود دارد که از جمله آنها میتوان از کره تهیه شده از آجیلهایی نظیر بادام زمینی اشاره کرد.
کرههای آجیلی در مقایسه با کرههای معمولی چربی اشباع کمتری دارند و در مقابل سطح چربی اشباع نشده آنها که برای بدن مفید است، بالاتر است. این کرهها منبع ویتامینB، A وC ، مواد معدنی و بتاکاروتین هستند.
بتاکاروتین دشمن سرطان و بیماریهای قلبی به شمار میآید و افزایش سطح آن در بدن به خصوص در فصل سرد سال، موجب تقویت بدن میشود.
کرههای آجیلی را میتوان به سادگی جایگزین کرههای معمولی و در وعده صبحانه یا عصرانه از آنها استفاده کرد.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم بودجه جمهوری اسلامی ایران رئیسی
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر دستگیری فضای مجازی پلیس قتل شورای شهر تهران سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو دلار قیمت خودرو مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم سایپا
سریال رسانه تئاتر تلویزیون موسیقی سریال پایتخت سینمای ایران فیلم بازیگر سینما کتاب قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین عراق ترکیه نوار غزه
استقلال پرسپولیس فوتبال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال سپاهان بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور جام حذفی آلومینیوم اراک وحید شمسایی
اپل ایلان ماسک همراه اول مدیران خودرو تبلیغات گوگل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی خواب روانشناسی آلزایمر هندوانه بارداری مالاریا دندانپزشکی