یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


مواد غذایی و مسمومیت‌ها: درآمدی بر میکروبیولوژی, اپیدمیولوژی و کنترل آلودگی


مواد غذایی و مسمومیت‌ها: درآمدی بر میکروبیولوژی, اپیدمیولوژی و کنترل آلودگی
گردآورنده : شجاعی - حسنرئیسی - حمیدکرمی - مختار
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۶
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/ش۲۷د۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۴۷۹۹-۱-۰

این مجموعه حاوی اطلاعاتی است در زمینه بهداشت مواد غذایی و کنترل مسمومیت و آلودگی آن‌ها که ذیل این عناوین به طبع رسیده است: 'میکروبیولوژی مواد غذایی', 'میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌های آن', 'بیماری‌ها و مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی', 'اپیدمیولوژی و کنترل مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی' و 'تشخیص آزمایشگاهی مسمومیت‌های ناشی از مواد غذایی'.


همچنین مشاهده کنید