پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی بسته‌بندی مواد غذائی: مبانی


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۱۴
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۶۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۰۴-۷
شماره کنگره : ۸۵۱۱۴۰۸۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۹
محل نشر : مشهد
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : صداقت - ناصر

در این کتاب، نخست، مبانی بسته‌بندی، نظیر نقش بسته‌بندی در کاهش فساد مواد غذایی، ویژگی‌های بسته‌بندی مواد غذایی، و پیامدهای محیطی بسته‌بندی. تشریح گردیده، سپس برخی مواد بسته‌بندی شامل ظروف فلزی، کاغذ و مقوا، و پلاستیک‌ها معرفی شده و خواص، ترکیبات، انواع، و نقایص آن‌ها بازگو گردیده است. هر روش‌های تولید و ساخت ظروف و بسته‌های پلاستیکی'، 'ماشین‌های بسته‌بندی' و 'ماشین‌های اسپتیک' از مباحث دیگر کتاب هستند.