شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


فرمولاسیون و تولید فرآورده‌های کم‌چرب گوشتی و کره گیاهی


فرمولاسیون و تولید فرآورده‌های کم‌چرب گوشتی و کره گیاهی
نویسنده : مقصودی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۷/۰۸
رده دیویی : ۶۶۴.۶۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۵۱/م۹۷م۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۳۸-۵

این کتاب در ده فصل تدوین شده است .در فصل اول پس از بیان نقش چربی در بدن, مواد غذایی مناسب برای جایگزین چربی‌ها معرفی شده سپس درباره مشکلات تکنولوژیکی تولید فرآورده‌های گوشتی کم چربی و روش‌های کاهش چربی در فرآورده‌های گوشتی توضیح داده می‌شود .فصل دوم شامل مطالبی درباره تولید و فرمولاسیون کره گیاهی و 'اسپردهای 'کم چربی است .این کتاب برای کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی تدوین شده است .