یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


بهداشت مواد غذایی


بهداشت مواد غذایی
نویسنده : فرج‌زاده‌آلان - داود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۲۳
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۳۴-۵۷-X

در نوشتار حاضر, مخاطبان طی پانزده فصل با انواع میکروب‌های مهم مواد غذایی و بیماری‌های ناشی از آن آشنا می‌شوند .افزون بر آن اصول و روش‌های نگهداری انواع مواد غذایی را فرا می‌گیرند .فصل‌های کتاب عبارت‌اند از' :بهداشت تغذیه', 'آشنایی با عوامل آلوده و فاسد کننده مواد غذایی', 'منابع آلودگی آب و مواد غذایی و راه‌های انتشار آن', 'آشنایی با میکروب‌های مهم مواد غذایی', 'مسمومیت و بیماری‌های منتقله از آب و غذا به انسان', 'آشنایی با اصول و روش‌های نگهداری مواد غذایی', 'آشنایی با تقلبات در تهیه مواد غذایی', 'آشنایی با بازرسی اماکن تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی', 'آشنایی با بهداشت شیر و فرآورده‌های آن', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی ماهی', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت مرغ', 'آشنایی با بهداشت تخم‌مرغ 'و 'آشنایی با فساد مواد غذایی کنسرو شده .'