شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
تجزیه و تحلیل خطر نقطه کنترل بحرانی (راهنمای عملی)
نویسنده : مورتیمور - ساراوالاس - کارول
مترجم : اصلسلیمانی - حسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۲۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۵-۸۰-۱
در این کتاب مقوله ((HACCP))یعنی((اصول و مبانی سیستم کنترل تولید مواد غذایی)) که مبتنی بر تشخیص و پیشگیری از بروز خطر است شرح و بررسی میشود . مباحث کتاب بدین قرار است :((مقدمهای بر ((HACCP, ((دلایل استفاده از ((HACCP, ((آماده شدن در ((HACCP, ((کلیاتی در باب خطرات :اهمیت و کنترل آنها)), ((طرح ایمنی فرآوردهها و فرایندها)), ((چگونه مطالعه HACCPرا انجام دهیم)), ((به اجرا گذاشتن طرح ((HACCP ,HACCP))به عنوان یک روش زندگی ـ حفظ سیستم)), ((کاربردهای وسیعتر HACCPـ استفاده از تکنیکهای HACCPدر حوزههای دیگر)) و ((سیستمهای HACCPو مدیریت کیفیت ـ توانایی ناشی از تلفیق این دو)) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
تهران هواشناسی سیل زلزله شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو بورس بانک مرکزی ایران خودرو مالیات نمایشگاه نفت بازار خودرو دلار
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس میراث فرهنگی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مهران مدیری
فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ بازی
هوش مصنوعی ایلان ماسک اپل مایکروسافت اینترنت ناسا گوگل فیبرنوری ماهواره نخبگان
فشار خون چاقی استرس سیستم ایمنی آسم کبد چرب زوال عقل