شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


تجزیه و تحلیل خطر نقطه کنترل بحرانی (راهنمای عملی)


تجزیه و تحلیل خطر نقطه کنترل بحرانی (راهنمای عملی)
نویسنده : مورتیمور - ساراوالاس - کارول
مترجم : اصل‌سلیمانی - حسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۲۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۸۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۵-۸۰-۱

در این کتاب مقوله ((HACCP))یعنی((اصول و مبانی سیستم کنترل تولید مواد غذایی)) که مبتنی بر تشخیص و پیش‌گیری از بروز خطر است شرح و بررسی می‌شود . مباحث کتاب بدین قرار است :((مقدمه‌ای بر ((HACCP, ((دلایل استفاده از ((HACCP, ((آماده شدن در ((HACCP, ((کلیاتی در باب خطرات :اهمیت و کنترل آنها)), ((طرح ایمنی فرآورده‌ها و فرایندها)), ((چگونه مطالعه HACCPرا انجام دهیم)), ((به اجرا گذاشتن طرح ((HACCP ,HACCP))به عنوان یک روش زندگی ـ حفظ سیستم)), ((کاربردهای وسیع‌تر HACCPـ استفاده از تکنیک‌های HACCPدر حوزه‌های دیگر)) و ((سیستم‌های HACCPو مدیریت کیفیت ـ توانایی ناشی از تلفیق این دو)) .