جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیشنیاز سیستمهای HACCP
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۲۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/پ۲فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۶۴-۰
بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راههای آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی, شناسایی و کنترل آنهاست .در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست, کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد .عناوین فصلهای این دو بخش عبارتاند از' :آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن', 'آلودگی شیمیایی مواد غذایی', 'سترون سازی در صنایع غذایی', 'رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه', 'تمیز کردن و نظافت در کارخانههای مواد غذایی', 'بهداشت کارکنان', 'حشرات و جوندگان', 'زبالهها و پسابهای صنعتی', 'کنترل بهداشت مواد غذایی', 'اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی', 'سیستمهای HACCPدر صنایع غذایی', 'بیماریهای حرفهای 'و 'ایمنی کار در صنایع غذایی .'
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب