جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های HACCP


اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های HACCP
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۲۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/پ۲ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۶۴-۰

بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راه‌های آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی, شناسایی و کنترل آنهاست .در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست, کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد .عناوین فصل‌های این دو بخش عبارت‌اند از' :آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن', 'آلودگی شیمیایی مواد غذایی', 'سترون سازی در صنایع غذایی', 'رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه', 'تمیز کردن و نظافت در کارخانه‌های مواد غذایی', 'بهداشت کارکنان', 'حشرات و جوندگان', 'زباله‌ها و پساب‌های صنعتی', 'کنترل بهداشت مواد غذایی', 'اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی', 'سیستم‌های HACCPدر صنایع غذایی', 'بیماری‌های حرفه‌ای 'و 'ایمنی کار در صنایع غذایی .'