شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
طراحی فراوردههای غذایی: مدلینگ فرآیند و فرمولاسیونهای غذایی به کمک روشهای آماری و کامپیوتر
نویسنده : روگو - هیو
مترجم : مرتضوی - سیدعلیحسینیپرور - هاشمخازنیپور - الهامشفافی - مسعود
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۹/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۳۷۲/۸/ه۹b۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۲۵۵-۰۱-۶
این کتاب حاوی مطالبی در خصوص طراحی و بهینه سازی فرآوردههای غذایی با استفاده از روشهای آماری مدرن است . نوشتار حاضر در قالب 6فصل تنظیم شده و عناینی از این قبیل را شامل میشود : مسائل مربوط به طراحی فرآورده غذایی ـ مدلینگ و بهینه سازی فرمولاسیون مواد غذایی سیستم متخصص برای بهبود و توسعه محصول غذایی و ...
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب وزارت کشور رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بورس ایران خودرو گاز بانک مرکزی هوش مصنوعی نمایشگاه نفت مالیات بازار خودرو
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران رضا عطاران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال نمایشگاه مهران مدیری تئاتر
فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران رئال مادرید هوادار لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه استقلال
ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اینترنت ناسا اپل فیبرنوری گوگل ماهواره
کاهش وزن چاقی فشار خون آسم زایمان سرماخوردگی