جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


ویژگیهای فیزیکی مواد غذایی سیستمهای فرآوری غذایی: برای دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، ماشینهای ...


ویژگیهای فیزیکی مواد غذایی سیستمهای فرآوری غذایی: برای دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، ماشینهای ...
کد کتاب : ۱۳۶۲۶۳۰
نویسنده : بابک قنبرزاده,مایکل‌جان لوئیس
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۷۰۱۲۱
رده دیویی : ۶۶۴
قیمت : ۸۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۲۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۷۰-۰۷۸-۶
موضوع : مواد غذایی - صنعت و تجارت,مواد غذایی - کیفیت,مواد غذایی - آزمایش