یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
اصول اجرایی GMP در صنایع غذایی
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
ویراستار : شویکلو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۲۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/ش۹فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۱۴۵-۵۱-۵
در این نوشتار پیشنیازهای نظام حصپ (HACCP) یا اصول GMP ذیل این مباحث تشریح شده است: 'متعهد شدن مدیریت', 'ساختمان کارخانه', 'امکانات نگهداری مواد خام و محصول', 'ماشین آلات و تجهیزات فرآوری', 'کارکنان', 'عملیات جا به جایی مواد غذایی', 'کنترل کیفیت', 'کنترل آفات', 'مستند سازی', 'نظافت و گند زدایی' و 'بررسی شکایات و فراخوانی محصول'. گفتنی است نظام حصپ یا اصول GMP, نظامی است که به منظور تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی و دارویی تدوین شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
زلزله سلامت هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
قیمت خودرو یارانه مسکن گاز خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت بازار خودرو
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری
جنگ غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
ایلان ماسک شفق قطبی اپل ناسا طوفان خورشیدی گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
خواب سیگار استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان دندان