پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


مجموعه سوال‌های طبقه‌بندی شده کنکور کارشناسی ارشد تکنولوژی صنایع غذایی: اصول نگهداری مواد غذایی و ..


مجموعه سوال‌های طبقه‌بندی شده کنکور کارشناسی ارشد تکنولوژی صنایع غذایی: اصول نگهداری مواد غذایی و ..
نویسنده : فدوی - ابوالفضلمرتضوی - علیدزیانی - مسعود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۵۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : LB۲۳۵۳/ف۵م۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۷۴-۸