چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


شیمی و تکنولوژی نان


تاریخ نشر : ۸۴۰۴۰۱
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۰۶-۰۳-۵
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : امانی - سعید

کتاب حاضر دربردارنده‌ی اطلاعاتی است درباره‌ی آرد، طبقه‌بندی گندم، درجه‌ی استخراج آرد، صدمه دیدگی گندم، تعیین رسوب آرد، ویژگی‌های آرد گندم نانوایی، طبقه‌بندی آرد، مواد پخت، آنزیم‌ها، آرد مالت، مصرف مالت، روش طولانی تهیه خمیر، تخمیر مرطوب، نم زدن یا اسپری کردن آب، پرس کردن از طریق دستگاه، و مطالبی از این دست.