یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


مبانی شیمی مواد غذایی


مبانی شیمی مواد غذایی
نویسنده : دمان - جان
مترجم : قنبرزاده - بابک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۴۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۵۳۱/د۸ش۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۰۴-X

در این مجموعه ساختار شیمیایی مواد غذایی, تغییرات و واکنش‌های آنها در محیطهای متفاوت و با اجزای تشکیل دهنده بیان و بررسی شده است‌؛ مباحث کتاب ذیل این عناوین به طبع رسیده است: آب‌؛ لیپیدها؛ پروتئین‌ها؛ کربوهیدارت‌ها؛ مواد معدنی‌؛ رنگل ها؛ طعم‌؛ بافت‌؛ ویتامین‌ها؛ آنزیم‌؛ افزودنی‌ها.


همچنین مشاهده کنید