دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

پیتزا ترکی، غذای ساده دانشجویان


پیتزا ترکی، غذای ساده دانشجویان
«لاه معجون» یا پیتزای ترکی یک غذای ساده ترکیه‌ای است برای ایرانیانی که حوصله چندانی برای آشپزی در غربت ندارند.
این غذا نسبتا ساده تهیه می‌شود. مایه آن کمی گوجه، پیاز، سبزی معطر و فلفل سبز خرد شده است به اضافه روغن، نمک، فلفل سیاه و افزودنی‌های دلخواه از این دست. این مواد باید مخلوط شوند و تفت داده شوند. مایه آماده شده باید درون خمیر نان قرار گیرد. این قسمت ماجرا کمی با پیتزا فرق دارد. چون مایه آماده شده به جای اینکه روی خمیر مالیده شود داخل آن قرار می‌گیرد. ظاهر غذا نانی ساده است با باطنی خوشمزه. «لاه معجون» از فر که در بیاید آماده خوردن است.
این غذا، غذای محلی شهرهای «آنتپ»، «اورفا» و «آدانا» است. زحمتش شاید از نیمرو بیشتر باشد اما به امتحانش می‌ارزد.

منبع: میراث خبر
منبع : سایت روزانه


همچنین مشاهده کنید