شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
انجیر مانع رشد میکرب های مضر در مواد غذائی می شود
مطالعات جدید نشان می دهد که انجیر و عصاره آن ممکن است اثر بازدارنده بر رشد و بقای میکرب های مضر مواد غذائی داشته باشد.سال های متمادی است که عصاره انجیر در درمان بیماری های مزمن متعددی مانند برونشیت ، زخم ها و ناراحتی های دهان و یبوست مورد استفاده قرار گرفته همچنین استعمال خارجی شیره آن برای درمان زگیل توصیه شده است.اخیرا گروهی از محققان در کارولینای شمالی ، اثرضد میکربی عصاره انجیر را در کاهش بار میکربی انواع میکرب های آلوده کننده مواد غذائی اشریشیا کلی و سالمونلا مورد بررسی قرار داده اند. این یافته می تواند در صنعت مواد غذائی مورد توجه قرار گیرد. طبق نظر این محققین ، عصاره انجیر را به حالت اولیه یا به شکل تغییر یافته و مایع آن می توان به مواد غذائی فرآیند شده افزود. همچنین ، جزء فعا ل عصاره انجیر را نیز می توان جدا و تخلیص نموده و بعنوان افزودنی طبیعی غذائی به بسیاری از محصولات غذائی اضافه کرد.
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت جمهوری اسلامی ایران رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم توماج صالحی گشت ارشاد پاکستان
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی پلیس سلامت سازمان هواشناسی سازمان سنجش زنان وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
فضای مجازی سینمای ایران سینما سریال پایتخت تلویزیون کیومرث پوراحمد سریال موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا وحید شمسایی لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سرطان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس نخبگان بنیاد ملی نخبگان ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل