پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
انجماد تخممرغ
▪ تخممرغ کامل
تخممرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه میگردد سپس در ظروف مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد میگردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر تا ۱۰ ماه میباشد.
▪ زرده تخممرغ
زرده تخممرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر و یا نمک آن را قسمتبندی کرده و منجمد مینمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه میباشد.
▪ سفیده تخممرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار موردنیاز تقسیمبندی کرده منجمد میسازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری میتوان تخممرغ را جه کامل چه بهصورت سفیده و زرده جداگانه در قالبهای یخچال ریخته پس از انجماد هر چند قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بستهبندی و نگهداری نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب انتخابات مجلس مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل سلامت فضای مجازی قوه قضاییه
گاز نمایشگاه نفت خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح حماس روسیه حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت شبکه اجتماعی
سرطان هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد اعتیاد بیمه سبزیجات افسردگی