پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید
عمل فریزکردن مواد غذایی باید درست و در بسته بندی کوچک باشد، به نحوی که انتقال برودت مابین آن به سرعت انجام شود.فریزکردن مواد غذایی که حاوی نیترات یا نیتریت باشد در دمای ۱۸ - درجه از نظر زمینه سرطانزایی مانند دمای بالای ۵۰ درجه است.
اگر قطعات مواد غذایی که فریز می شوند کوچک باشد و برودت به سرعت در مواد منتقل شود از تخریب شدن مواد مغذی آن جلوگیری می شود و در حقیقت ویتامین C که حساس ترین ماده مغذی است فقط ۴ درصد تخریب می شود و این نشان دهنده عدم تخریب مواد مغذی دیگر است.
کوچک بودن قطعات مواد غذایی داخل فریزر علاوه بر انتقال سریع برودت و جلوگیری از تخریب مواد مغذی آن موجب می شود که برای هربار استفاده از آن ماده غذایی فرد مجبور به بازکردن یخ کل ماده بسته بندی شده نباشد و با این کار نیز از آلوده شدن ماد غذایی جلوگیری می شود.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس