چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
سلامت باقیمانده غذاها
بر خلاف نظر رایج بین مردم، با قیمانده غذا باید پیش از سرد شدن در یخچال قرار گیرد. اگر غذاها در مدت کمتر از دو ساعت در یخچال قرار نگیرند، ارزش خود را از دست داده و باید دور ریخته شوند.
اگر مقادیر غذای باقیمانده زیاد است باید آنها را به مقادیر کمتر تقسیم کرده، در ظرف های کوچک قرار داده و سپس سریعاً در یخچال گذاشت.
اگر غذا هنوز داغ است در آن را باید برداشت تا غذا سریعاً خنک شود.
درجه حرارت یخچال باید ۴۰ درجه فارنهایت (۴/۵ درجه سلسیوس) باشد؛ چرا که رشد باکتری ها در این دما دچار اختلال می شود. بهتر است یک دما سنج در یخچال قرار داده شود تا از دمای آن اطمینان حاصل شود.
یخچال یا فریزر را نباید از غذای داغ پر کرد چرا که باعث ناپایداری دمای درون آن می گردد.
[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس زنان
هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری سیل فضای مجازی سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت خودرو بازار خودرو بورس ایران خودرو بانک مرکزی قیمت
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر سینما سریال سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی کتاب فیلم رسانه ملی
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران سپاهان
اپل تبلیغات آب گوگل سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت باتری فضا
رژیم غذایی سرطان سبک زندگی چاقی هندوانه کمردرد کنسرو ناباروری زیبایی بیماران خاص کاهش وزن