شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
مارچوبه
مارچوبه گیاهی بلند و باریک است که در بهار و اوایل تابستان جوانه میزند.
قطر ساقههای این گیاه بین اندازه یک مداد تا انگشت شست متغیر است و به خاطر عطر بینظیرشان در آشپزی کاربرد زیادی دارند. رایجترین نوع مارچوبه رنگی سبز دارد که گاهی انتهای آن بنفش کمرنگ است. در هنگام خرید دنبال مارچوبههای ترد و صاف باشید و دقت کنید که دو سر آن هم سفت باشد.
اگر مارچوبهها را لای کاغذی مربوط بپیچید و در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید تا چهار روز تازه میمانند. ساقهها را پیش از مصرف پاک کنید.
برای تمیز کردن ساقههای مارچوبه قسمت سفت دو انتهای آن را ببرید و دور بیاندازید.
منبع : همشهری آنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس دولت حجاب رئیس جمهور نماز جمعه رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی تهران کنکور شهرداری تهران سیستان و بلوچستان فضای مجازی سازمان سنجش قتل سلامت پلیس زنان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو قیمت خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ارز مسکن ایران خودرو تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت تلویزیون خانواده سینمای ایران سریال ترانه علیدوستی فیلم کتاب مهران مدیری موسیقی سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ اپل فناوری ربات نخبگان همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل