یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایع غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۲۲۵
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۵۶
نوبت چاپ : ۲
شابک : ۹۶۴-۶۰۹۸-۶۷-۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : اصفهان
نویسنده : جلالی - محمد
نویسنده : خانقاهی‌ابیانه - حمید
نویسنده : اکبریان - محمودرضا



همچنین مشاهده کنید