شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)


میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)
نویسنده : آدامز - ام.ارمس - ام.آ
مترجم : مرتضوی - سیدعلیصادقی‌ماهونک - علیرضا
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۰۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۳۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/آ۳۷م۹
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۸۲-۵۵-۴