شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
فناوری نان مسطح
نویسنده : قارونی - جلال
مترجم : بصیره - عبدالحسین
ویراستار : داهی - محمدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۰۷
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۷۷۰ TX/ق۳ف۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۱-۱۱۱۶-۳
مولف در این کتاب جزییات فن آوری نان مسطح شامل اجزای سازنده و ترکیبات نان, فرمولاسیون ها, فن آوری تولید, ابزار مورد نیاز, ارزیابی کیفی و عمر نگه داری از فرآورده نهایی را تشریح می نماید. لازم به ذکر است که نان مسطح عمومی ترین نوع نان در سطح جهان است. مباحث کتاب عبارت اند از: 'غله در تولید نان مسطح', 'آسیاب کردن غله و تولید آرد نان های مسطح', 'ویژگی ها و کارکردهای مایه خمیر ترش و اجزای غیر غله در تولید نان مسطح', 'نان های مسطح', 'نان های مسطح دو لایه' و 'کیفیت نان های مسطح'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رئیسی دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تعطیلی مدارس فضای مجازی هلال احمر ترافیک سیل شهرداری تهران بارش باران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
چین قیمت خودرو بانک مرکزی گاز خودرو قیمت طلا نمایشگاه نفت قیمت دلار مالیات پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کتاب سینما مست عشق نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری سریال
فناوری دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ
سازمان غذا و دارو توت فرنگی روغن زیتون هندوانه آسم