شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


علوم و فن‌آوری گوشت و فرآورده‌های گوشتی


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۲۳
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۳۱۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۷۴۸-۱۹-۵
شماره کنگره : ۸۵۱۲۳۰۴۲
رده دیویی : ۶۶۴.۹
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
ویراستار : محدود - مهشید
نویسنده : یارمند - محمدسعید

این کتاب حاوی مطالبی درباره‌ی علوم و فن‌آوری گوشت و فراورده‌های گوشتی است. کتاب حاضر مباحثی از این دست را شامل می‌شود: ترکیبات گوشت و پروتئین‌های عضله، ساختمان گوشت و خصوصیات بافت پیوندی، سازوکار انقباض عضله و سایر پروتئین‌های انقباضی، انواع کلاژن، کیفیت خوراکی گوشت، توصیف بافت و تردی گوشت و سنجش آن‌ها، دستگاه‌های سنجش کیفیت گوشت، و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فراورده‌های گوشتی و شیوه‌ی امولسیون کردن پروتئین‌های آن.