چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


افزودنی‌ها و چاشنی‌ها


افزودنی‌ها و چاشنی‌ها
نویسنده : نوتریج - ردا
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۰۲
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۵۵-۸

مخاطبان در کتاب حاضر اطلاعاتی درباره این موضوعات به دست خواهند آورد: چاشنی‌ها و افزدونی‌های غذا, مواد نگه‌دارنده و ضد اکسید شدن غذا, مواد امولسیون کننده, پایدار کننده و غلظت دهنده, رنگ دهنده‌ها, مواد طعم دهنده و تقویت کننده طعم, همچنین چگونگی تهیه و استفاده افزودنی‌ها و فواید و مضرات این مواد .در پایان کتاب معانی برخی واژه‌ها آمده است .