پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


امولسیون‌های غذایی و امولسیفایرها


امولسیون‌های غذایی و امولسیفایرها
تدوین : ترابی‌زاده - هما
ویراستار : فخام‌زاده - پروانه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۴/۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۴۳-۸

مطالب کتاب مربوط به قوانین فیزیکی و شیمیایی حاکم بر امولسیون‌ها و نیروهای موثر در آن بوده, همچنین انواع سیستم‌های امولسیونی, انواع امولسیفایرها, امولسیون‌های غذایی و کاربرد آن‌ها در تولید مواد غذایی تشریح می‌شود (مانند تولید انواع سس‌ها, فرآورده‌های نانی, صنایع شیر, شکلات‌سازی, فرآورده‌های گوشتی و اسانس‌های روغنی) .در بخشی از کتاب وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای ساخت انواع امولسیون‌ها معرفی شده و به کاربرد بیو امولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت اشاره گردیده است .مباحث کتاب بدین قرار است' :تعاریف و تقسیم‌بندی امولسیون‌ها', 'پایداری امولسیون‌ها و نیروهای موثر در آن', 'روش‌های انتخاب امولسیفایرها', 'امولسیفایرهای مورد مصرف در مواد غذایی و کاربرد آنها', 'انواع امولسیون‌های غذایی و کاربرد امولسیفایرها در آن', 'تجهیزات و ماشین‌آلات مربوط به تولید امولسیون‌ها 'و 'بیو امولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت .'